Sărbătoare mare la Șopârlița, de Rusalii


Duminica acesta la Șopârlița este sărbătoare mare. Ziua comunei va fi organizată pentru a șaptea oară, iar evenimentul se va desfășura duminică, 20 iunie, prin concursul hipic „Un cal putere de Rusalii”, dar și „Hora satului”.

”Primaria Comunei Șopârlița împreună cu Consiliul Local Șopârlița va invită să participați în data de 20.06.2021 la Ediția a-Vll-a a Festivalului Concurs ,, Un Cal Putere De Rusalii” și la ,,Hora Satului” cu ocazia sărbătorii -Ziua Comunei Soparlita-.Programul Concursului:- ora 10,00 – 11,00 înscrierea participanților- ora 11,00 – 13,00 desfășurarea concursului- ora 13,00 – 14,00 ceremonia de premiere”, a anunțat primarul comunei, Marijana Trepăduș.

Primaria Comunei Soparlita și Consiliul Local Soparlita vor acorda premii în valoare de 1800 RON.Începând cu ora 17,00 va așteptăm în Parcul din centrul comunei la distracție și voie buna ,unde se va desfășura,, Hora Satului”.Pentru desfășurarea în bune condiții a acestui eveniment sau făcut toate demersurile necesare conform legislației în vigoare.

Sărbătoare mare la Șopârlița, de Rusalii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *